Focus Scan VIP sessie

Picture this!

Je timmert al een tijdje aan de weg, maar de laatste tijd gaat het niet helemaal zoals je zou willen. Werk en klanten genoeg, dat is het probleem niet. Maar al die losse eindjes… je zou er bijna depri van worden. Je hebt zoveel te doen, dat je niet meer weet waar je op moet focussen. Klinkt het bekend?

En dan al die andere ondernemers die je spreekt of voorbij ziet komen op social media. Die hebben wel alles onder controle. Zo lijkt het tenminste. En dat wil jij eigenlijk ook, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Toch?

Maar weet je? Je bent echt niet de enige die zich zo voelt. Join the club! En dat jij het allemaal niet meer bij kan benen, komt doordat je bedrijf zo lekker draait hè. Dat schouderklopje kan je jezelf alvast geven.

Het komt ook allemaal wel weer goed, maar de tijd dat je het in je eentje allemaal voor elkaar kreeg is echt voorbij. Je kan er niet meer onderuit. Dit is hét moment om hulptroepen in te schakelen. Mij dus!

Overzicht krijgen door middel van de Focus Scan VIP sessie

Wat jij nu eerst nodig hebt is overzicht. Orde in de chaos door het opzetten van een plan van aanpak, zodat je weer helder ziet waar je moet beginnen en wat de vervolgstappen zijn. En als liefdevolle, maar kritische sidekick ga ik je daarbij helpen. We doen het samen!

Ik heb hiervoor iets onwijs gaafs ontwikkeld: de Focus Scan VIP sessie.

We duiken samen in jouw bedrijf en kijken waar je nu staat, waar je naartoe wil en wat je op dit moment tegenhoudt.

Alle losse eindjes en de ideeën die in je hoofd rondspoken zetten we op een rijtje, maar ook alle ‘moetjes’, waarvan je echt geen idee hebt hoe je het moet aanpakken.

Als we dat allemaal in kaart hebben, maken we een plan van aanpak. Zodat jij weer overzicht hebt en weet wat de eerste en de beste stap vooruit is.

Ready...set...go!

Dus… ben je helemaal klaar met al die losse eindjes? En een hoofd vol ideeën?

Wil je overzicht? Focus? Het gevoel hebben dat je weer helemaal in-control bent?

Durf dan te investeren in je bedrijf en in jezelf.

Ik ben er. Voor jou. Schuif het niet langer voor je uit. Samen pakken we dit aan!

Hoe werkt het en wat kost dat dan?

We plannen een dagdeel in en gaan samen aan de slag via een Zoomcall. Ik ga je vragen om voor onze afspraak een checklist in te vullen, zodat we tijdens de Zoomcall meteen kunnen doorpakken. Na 2 weken hebben we nog een catch-up call om te kijken hoe het gaat, welke stappen je hebt gezet en of er nog extra aandachtspunten zijn die we in het plan kunnen verwerken.

Jouw investering voor de Focus Scan VIP sessie is € 247 (exclusief BTW).

En verder?

De Focus Scan VIP sessie is in de eerste plaats bedoeld om overzicht en focus te krijgen en een plan van aanpak uit te stippelen. Het is dus geen kennismaking voor een samenwerking. We gaan echt de diepte in en samen sparren om te kijken waar je op vastloopt en wat je daar het beste aan kan doen.

Het vervolg na de Focus Scan VIP sessie bepaal jij. Wil je niet alleen een geweldig goed plan van aanpak, maar ook taken en acties die in het plan staan uitbesteden? Dat kan natuurlijk. Ook daarbij kan ik je helpen.

Vind je het fijn om even te sparren over de Focus Scan VIP sessie en het eventueel uitbesteden van taken? Laten we dan samen een (virtuele) kop koffie drinken. Stuur mij een mail om een korte kennismaking in te plannen.