Jouw Online Office Manager?

Virtual Assistant

Hoi. Ik ben Miranda Staring.

Geboren en getogen in Sassenheim. In 1990 verhuisd naar Hoofddorp en, na een tussenstop van 9 jaar in Bovenkarspel, weer terug in Hoofddorp. Heerlijk! Ik ben getrouwd met Onno en heb 2 kinderen, Rick en Anouk.

In den beginne…

Op school was ik goed in talen (behalve in Duits, wat een drama die naamvallen). Heel handig, want ik wilde graag directiesecretaresse worden. Ik ging dus naar Instituut Pont. Schoevers viel af, met zijn parelkettinkjes cultuur. Brrrr niets voor mij. Nu is dat vast anders, maar toen was het echt zo.

Ik leerde typen op zo’n ouderwetse typemachine, waarbij je nog op de toetsen moest rammen. We hebben het hier wel over ruim 30 jaar geleden hoor. Daarna kwam de elektrische typemachine en nog weer later de computer. Dat waren nog eens tijden.

Alles waar je ogen van gaan sprankelen moet je doen

Nieuwe dingen leren heb ik altijd leuk gevonden, dus elke kans die ik kreeg greep ik met beide handen aan. En zo werd ik steeds beter in mijn vak. Regelen, organiseren, structureren, redigeren, plannen, laat dat allemaal maar aan mij over. En ondanks dat ik ooit zakte voor mijn praktijkdiploma boekhouden (ik ben gewoon niet zo goed in het onthouden van formules en zo) ben ik echt goed met cijfertjes. Factureren kan ik als de beste en die stapel bonnetjes die maar blijft groeien, verwerk ik fluitend in je administratie.

Toch was het niet altijd rozengeur en maneschijn. Door een aantal verdrietige gebeurtenissen heb ik in 2011 het roer omgegooid. Ik wilde wat anders en heb 7 jaar lang een winkel gerund in hobbymaterialen. Superleuk al die creativiteit en gezellige klanten, maar ook ontzettend veel werk. Ik deed alles zelf: inkopen, verkopen, social media, boekhouding, correspondentie, de webwinkel en ga zo maar door. Na 7 jaar lang, 7 dagen in de week werken, was ik er klaar mee.

Home is where the heart is

Sinds 2015 zijn we helemaal gek van Zweden en in 2018 hebben we er een huisje gekocht. Onno en ik zijn er regelmatig. We voelen ons er thuis en genieten volop van de rust en de prachtige natuur. Dat gevoel van vrijheid als we in Zweden zijn, heeft ervoor gezorgd dat ik als Online Office Manager aan de slag ben gegaan. Want als ik mijn laptop maar bij me heb, kan ik overal inloggen, of ik nou in Zweden ben of in Nederland.

I’m radiant with confidence, certainty and optimism

Ik hou van uitdagingen en wil graag met jou aan de slag. Ik kom mijn afspraken na, werk zelfstandig, toon initiatief en durf beslissingen te nemen. Verder ben ik graag jouw sparringpartner als je een frisse blik nodig hebt. In ruil voor jouw vertrouwen, krijg je van mij een heleboel werk- én levenservaring.

Wil je kennismaken? Neem dan contact met me op.

Fem's Hus 2.0
Work from home